Kommer Rangers Att Göra Det Till Stanley Cup

 

Hockey säsongen är här och slutspel runt hörnet, folk undrar om Rangers skulle kunna vara nästa i raden att vinna Stanley Cup i år. De slog öborna, 4-1 och Nassau Veterans Memorial Coliseum på Long Island och har tjänat minst en punkt i varje av de senaste 11 matcher (8-0-3). De är också ensamma i 6: e plats i Eastern Conference och med 79 poäng, de är bara 4 poäng ifrån 1: a plats. Brendan Shanahan, som gjorde ett mål på 1:29 av den första period är ganska säkra på att de ska komma dit. Några hockeyfans tror att Rangers har en bra chans med någon annan i Eastern Conference.

Chris Drury är en av de bästa kopplingen spelare av hans era. Med honom på 3: e linjen har lika bra skott som alla andra lag. För att inte nämna målvakten Henrik Lundqvist som var helt överlägsen i den första perioden av matchen mot Islanders. De har några bra spelare som skapar en mäktig kraft.

Vissa kanske tycker att det är bättre att vara på första plats i konferensen i slutet av säsongen än i början av säsongen. Averys mål på 13:25 av den första perioden visade sig vara mer än öborna kunde hantera trots att han missade ett vidöppet nät strax före det. Ett lag kan inte vinna Stanley Cup för tidigt på säsongen, men de mår bra om hur det vänder ut. Coash Tom Renney är övertygad om hans team framtidsutsikter och känner Rangers kommer att hamna på topp i slutet.

Den Rangers downfalls är att Lundqvist har varit inkonsekvent, de har inte tillräckligt bra försvar män och de har haft sin del av dåliga prestanda spel. Renney anser att hans spelare kan försöka lite hårdare ibland. Han säger att ibland när ett lag gör något ur deras rike, de lämnar sig sårbar. Men han tror också att Rangers har målvakten de behöver för att skydda dem. Det ska bli intressant att se hur resten av hockey säsongen kastruller ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *